Glas og rammer vaskes grundigt ned og skylles efter. glasset efterlades vådt, men tørrer op og bliver blankt.

Hvordan virker rentvandsanlægget ?

Vand fra vandhanen indeholder kalk, jern, saltforbindelser og andet der efterlades på ruder og andre overflader, og ses som striber og pletter når vandet fordamper.

Anlægget filtrere vandet i et 5 filtersystem så det bliver 100 % rent og ikke længere indeholder hverken kalk, jern, salt eller andre urenheder. Da 100 % rent vand fra naturens hånd er et meget aggressivt middel mod snavs, er der ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætnings-stoffer til vinduespolering m.m. Anlægget/metoden er derfor også miljø og dyrevenlig. Senest har vi monteret en vandvarmer, det bevirker at ruder og andre fedtede opgaver løses bedre.

Med det rene vand, vandførende teleskopstænger og tilhørende specialbørster kan vi vaske vinduer, facader, solcellepaneler og skilte, skinnende rene i helt op til 18 meters højde, uden stiger og lifte.

Traditionel vinduespolering og andre afrensninger, efterlader en hinde af sæbe som vil tiltrække nyt snavs. Vinduer og andre overflader vasket med rentvandsanlæg efterlader en steril overflade, som effektivt afviser snavs og derfor forbliver ren i længere tid.

Din lokale partner, med service i højsædet.
Vi strækker os langt for vores kunder, hele 18 meter uden stige.