HVORDAN FOREGÅR BETALINGEN?

Betalingen faktureres med en betalingsfrist på 8 dage via email eller Mobilepay ved at benytte QR-koden på fakturaen. Alternativt kan man bruge nr. 88120 i mobilepay, men husk endelig fakturanummer i beskedfeltet, så vi kan placere betalingen.

Du kan selvfølgelig også få en alm. faktura, det medfører blot et gebyr på 25 kr.
Vi sender også via EAN til dem som ønsker det.

Ved faste aftaler om regelmæssig vinduespolering kan du også tilmelde dine regninger til BS. Vi sender ikke til BS førend vi har været hos dig.

UHELD

Ruder som i forvejen har skader, ydes der ingen erstatning på. Men vi er selvfølgelig forsikret, hvis vi skader andre ting hos dig.

Hvad kan man som kunde forvente udført.

Vi polerer/vasker vinduerne rene for almindeligt skidt og møg – herunder pollen, trafikfilm og fugleklatter.

Klistermærker – og rester fra klistermærker – er ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’, og du kan som kunde ikke forvente at, vi i forbindelse med almindelig vinduespolering af dine vinduer, også fjerner klistermærker eller rester fra klistermærker.

Kalkaflejringer fra tidligere dårligt udført vinduespudsning er heller ikke i kategorien ‘almindeligt skidt og møg’ – og du kan som kunde ikke forvente at dine vinduer også renses for gamle kalkaflejringer, i forbindelse med almindelig vinduespolering.

Cement, mørtel, maling, lak og olie hører heller ikke under kategorien ‘almindeligt skidt og møg’, og er ikke noget du kan være sikker på vi fjerner i forbindelse med almindelig vinduespolering.

Skulle dine vinduer være tilgriset af noget af ovenstående, så kan vi tilbyde en mere omfattende vinduespolering, der inkluderer afrensning af mere end almindeligt kradsbørstig skidt og møg.

UDFØRER VI OGSÅ VINDUESPOLERING I DÅRLIGT VEJR?

Ja, vi kan pudse vinduer i stort set alt slags vejr, dog ikke ved reel storm.

ER DET NØDVENDIGT AT JEG ER HJEMME FOR AT VI KAN UDFØRE ARBEJDET ?

Nej, men vi skal have adgang til vinduerne både indvendig og udvendig. Så har du ikke mulighed for at være hjemme, må vi finde en løsning med en ekstra nøgle – fx hos en nabo.

Kører vi ud forgæves – uden mulighed for at komme til at udføre vinduespolering – vil du blive faktureret for transportomkostninger.

KAN JEG LAVE EN FAST AFTALE MED OM REGELMÆSSIG VINDUESPOLERING?

Ja, vi indgår gerne og helst faste aftaler om vinduespolering.

KAN PRISEN ÆNDRE SIG NÅR JEG HAR INDGÅET FAST AFTALE OM SERVICE

Som udgangspunkt gælder den pris vi har givet i forbindelse med tilbud.
Prisen i et givent tilbud kan dog ændre sig hvis de angivne oplysninger ikke stemmer overens med de faktiske – fx hvis antallet af ruder er forkert talt op.
Ved en fast løbende aftale prisreguleres i forhold til inflation. Denne prisregulering foregår én gang om året.